srijeda, 14. listopada 2015.

PREDSTAVLJAMO: ANGELSEED / Zagreb Hrvatska /

AngelSeed je projekt nastao iz pepela kulultnog thrash metal benda Drinking Skull (Zagreb), kombiniraju thrash metal sa različitim stilovima metala a najviše simphonic i power rock.
Projekt su započeli Damir Marijan Maras, Siniša Antunović Medo i Jurica Baljak, Ivana Anić. Lara se  priključuje bendu 2007 i od tada bend počinje sa  ozbiljnim radom.
Pjesme koje stvaraju su složene od  zahtjevnih glazbenih aranžmana. Kasnije u bend dolazi pojačanje: Tomislav Oliver(klavijature), Luka Putica (bas), i bend u toj postavi  oblikuje  pjesme koje znamo danas.
Ova prva postava ne traje dugo, bendu se priključuju i : Jurica Bažant (klavijature) i Juraj Birin (gitara). Kako sami kažu ponosni su na to da su pjesme mješavina različitih stilova heavy metal glazbe, i sa određenom dozom folk i klasičnih instrumenata. Bend nas sa svojom glazbom i tekstovima  vodi u svjet fantastike, različitih svjetova i dimenzija sa izmišljenim likovima.
AngelSeed svoj prvi nastup 2008 godine kao predgrupa Within Temptation i bili su odlično prihvaćeni i od  publike i medija. Sve to doprinosi tome da odlučuju da odputuju za Švedsku gdje snimaju svoj debitantski album pod vodstvom Rickarda Bengtssona. Koji njihove ideje i misli pretvara u stvarnost.
 AngelSeed potpisuju ugovor sa Sliptrick Records. Sredinom sljedećeg mjeseca, album pod imenom CRYMSON DYED ABYSS će biti dostupan i u digitalnom i fizičkom formatu.
Na albumu se kao gosti pojavljuju Mikkel Sandager(One Mashine Mercenary),Chris Amott(Arch Enemy, Armagedon), Zoran Mišić& Stefan Isebring.
Narode, toplo preporučujemo ovaj album jer je očito da je uloženo puno truda, znanja i ljubavi. A bendu puno uspjeha u daljem radu.

ž
Članovi:
DAMIR MARIJAN MARAS - guitar
JURICA BALJAK - drums
IVANA ANIC LARA - vocals
JURICA BAŽANT - keyboards
SINIŠA ANTUNOVIĆ - bass
JURAJ BIRIN - guitar










By: Wolf



Nema komentara:

Objavi komentar